Laatst Gespeelde Game

Deathloop is een first-person shooter-game uit 2021, ontwikkeld door Arkane Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks voor Microsoft Windows en als een getimede console exclusief voor de PlayStation 5.

In Deathloop neemt de speler de rol aan van Colt, een huurmoordenaar die vastzit in een tijdlus en de taak heeft om voor middernacht acht doelen, Visionaries genaamd, over het eiland uit te schakelen. zijn werk. Verder, als Colt sterft voordat hij de acht doelen heeft uitgeschakeld, zal hij weer wakker worden aan het begin van de lus. De speler gebruikt een combinatie van stealth, parkour, aanvalsvaardigheden, wapens, gadgets en krachten zoals in de eerdere Dishonored- en Prey-games van Arkane om zich door de gamewereld te verplaatsen. Ze moeten bewakers vermijden of uitschakelen, de patronen van Colt’s doelen leren kennen en de juiste volgorde vinden om genoemde doelen te elimineren met behulp van geweren, melee-aanvallen of andere omgevingsmiddelen.

De tijdlus in Deathloop is niet strikt getimed en is bedoeld om spelers meer tijd en vrijheid te geven om deze acht doelen in één lus uit te schakelen. Elke dag is verdeeld in vier perioden (ochtend, middag, middag en avond), en als u tussen de vier districten van het eiland (Updaam, Karl’s Bay, Fristad Rock en The Complex) beweegt, gaat de tijd vooruit. De routines van de mensen in een bepaald district variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag dat de speler het betreedt, en de acties van de speler in het ene district kunnen de routines in het andere beïnvloeden.

De game heeft een multiplayer-aspect waarin de speler de rol van Julianna kan spelen, een agent die de tijdlus moet beschermen en Colt moet uitschakelen. Wanneer de speler deze rol aanneemt, zal hij het spel van een willekeurige speler betreden en kan hij hun spel verstoren. Het multiplayer-gedeelte is optioneel en spelers kunnen voorkomen dat anderen de rol van Julianna op zich nemen in hun spel, in plaats daarvan laten ze dit over aan een computergestuurde tegenstander om te proberen Colt te stoppen.